lauantai 30. elokuuta 2014

videopätkiä norjan reissulta

kalkkoaivintien loppupäätä, natiivit hurjastelivat tällä tiellä citymaastureilla kuten ford kuga, voisi kuvitella että on pohja ajoittain kolissut jonniin verran.

alta-kautokeino postitieltä

alta-kautokeino postitieltä

alta-kautokeino postitieltä


reitti altan kanjonin kävelypolun alkuun, kieltoja ei ollu niin ajettiin, oli ihan ajettavaa pätkää ainakin kurapyörällä ja mönkkärillä, ja jos natiiveilta kysytään niin varmaan citimaastureilla ja hiacella.alta-skogavarren välistä siirtymää jäämeren tuntumassa, kylmää oli hauskuutta loi pasin totaalisesti revennyt thor sadeasu joka ei ilmeisesti kestänyt kylmää vaan muuttui chapseiksi ja hihattomaksi.

Kemihaaran huoltotiellä kuttusojan ylitys lankkua hyväksikäyttäen, takaisinkin päin jouduttiin tuo ylittämään kun uuraoja tulvi ja lankkua ei siellä ollut, takaisinpäin oli pahempi kun mentiin ylämäkeen lankkua ylös ja meinasi takapyörä ruveta suttaamaan, käsi tärisi kyllä kun tuosta yli selvisi.

Kemihaaran huoltotiellä uuraojalle saavuttiin, josta piti kääntyä takaisin kun ei huvittanut rueta vesiä imemään laitteistoihin, ei olisi kahluusyvyydet vehkeissä piisannut.

skogavarren -savukoski väliltä löydettiin pienempää tietä

niekkatunturille vievä tie oli helppoa ajettavaa, mutta maisemat olivat kyllä mainiot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti