maanantai 29. heinäkuuta 2013

kustavissa ja takaisin mantereella

kustavin savipajan pihassa pulkka-ural?

oldskool purkkareita

kiekkoja ulkoiluttamassa

kirsi hakee an-hyzeriä

tamminiemen lomamökki pikkutammi

kustavin savipajan löydöt, kuikkamuki ja salmiakkijauhe

lepiaikaa kustavissa

nuutajärvellä pikavisiitti kotimatkallaLautta saapui takaisin mantereelle ja oltiinkin jo lähellä kustavia, joten sinne siis tutkimaan paikkoja, ja ensi töikseen oli tarkoitus käydä kustavin savipajalla. Sieltä löytyikin mainio kuikka muki, ja yyberhyvää salmiakkijauhetta johon olen muodostanut vakavan riippuvuuden heti siihen kajottuani.

Kustavi oli mielissämme jo vähän isompi kaupunki, mutta annappas ollakkaan, niin ei niin iso ollutkaan vaan pari pubia, ja s-market muodosti tämänkin kylän. No aikaa oli vielä ennen mökille menoa, joten käytiinpä patsastelemassa taivassalossakin, kun se siinä vieressä oli, ja melko äkkiä se oli nähty sekin, joten palattiin kustaviin.

Syömään mentiin kustavin lootholmaan, maittavat burgerit nautittiin ravintolassa, ja mahat täynnä siirryttiin discgolfin maailmaan lootholman 9 väyläiselle radalle. Onnistuttiin ensin menemään ohi tuosta rataesittelytaulusta, joten ekan väylän teen löytäminen tuotti hieman päänvaivaa mutta sitten sen löydyttyä oli väylät merkattu melko hyvin. Rata on C luokkaa, eli melko helppo, kun itsekkin aloittelijana sen nollatulokseen eka kierroksella sain niin täytyyhän sen ollakkin. Ihan mukava rata kuitenkin.

Pelin jälkeen ajattelimme josko kostutettaisiin kuivia kurkkujamme villa volterissa kustavin "ytimessä":

https://fi-fi.facebook.com/pages/Ravintola-Villa-Volter/152752081435680

mainio pikku kapakki, ruokaakin olisi saanut, epäilemättä olisi ollut maittavaa.

Sitten olikin jo aika suunnata kohti illan majoitusta kustavin lähelle tamminiemen lomamökeille, jossa oli vuokrattu "pikkutammi", jossa oma sauna, kelikin lämpesi paikan päällä niin että pääsi jo arskan omaksuntaan ihan tosissaan. Hieno paikka ja hyvin hinta ja laatusuhde kohdallaan mökissä. Grilli päräytettiin tulille, ja saunottiin, sekä rentouduttiin. Matkaa merenrantaan oli vain noin 300m, ja paikalla oli oma laituri, josta olisi hyvinkin passannut käydä uimassa, mutta olimmehan nössöjä, sekä vielä kova pohjoistuuli puhalti sen verran että jätimme väliin.

Aamusella otettiin torkkua vähän pitempään, ja väsättiin aamupala rauhassa, jonka jälkeen suunnattiinkin jo kohti kotia, matkalla vielä oli tarkoitus käydä nuutajärvellä katselemassa taidelasia, ja kahveella siinä myös samalla.

Kerta kaikkiaan oli mainio reissu, ja nyt hitaampi tahti ikäänkuin "pakotti" ottamaan rennosti, ja elbailuun jäi mahtavasti aikaa, joten miniloma teki tehtävänsä tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti