maanantai 15. lokakuuta 2012

Turistin nähtävyyksiä ja vanhaa kaupunkia

rantakadun tallaajat
atlantin aallot
hotelli yövalaistuksessa
Aamulla hyökättiin heti rantsua kohti ja äimistelemään yleisesti lähistöllä. Tutkittiin aina yhtä ihania krääsäpuoteja ja metsästettiin panamahattuja. Rannassa käytiin katsomassa atlantin aaltoja, merenkäynti olikin aika tylyn oloista, uimaan ei asiaa, rannalla punaiset liput salossa.

Kaupoista jotain ilmeisesti löytykin, tästä shoppailuvimmasta väsyneenä suksittiinkin suoraan paikalliseen tapas ravintolaan lounaalle, tapaksia syömään. Paitsi että ei ne tapaksia ollutkaan, vaan onnistuttiin tilaamaan vain sekalainen kalalautanen ja lihalautanen, liha oli tosi hyvää, vähän niinku karjalanpaisti kanariantwistillä. Lasku tilattiin ja saatiin kaks doradaa lisää, nice.

Sitten supermarketin kautta apartmenttokseen chillaamaan, ja pelailemaan sequenssiä. Pelailusta tulikin jo nälkä joten piti illallispaikka keksiä. Tripadvisorista koitettiin katsella parhaat arvostellut paikat, ja niitä kohti suunnattiin, no kaks parasta oli kiinni, joten sitten vaan randomilla johonkin, joka oli meren rannalla oleva rustique, tilasin jänöä, nam nam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti