torstai 5. heinäkuuta 2012

Riikasta vilnaan

vilnan pylimo gatve, hotellin parvekenäkymä, kadulla iltaisin  duunarit mailman vanhimmassa ammatissa
vilnan ostosreissun löytö, galaxy tab
maukasta liettualaista olutta, svyturio 6% 2l pullo, noin 2€ taisi olla hinta, iso karhu joutuu häpeään tämän  nähdessään
Lähdettiin aamusta hotellista ajelemaan kohti liettuaa, ja tarkemmin riikaa. Heti kättelyssä riikan liikennesumppu yllätti savolaisen ja huonot meinas tulla housuun, yksi vasemman käännös vaati varmaan 10 kpl oikean käänöksiä ennen kuin päästiin U-käännöskaistalle ja siitä vasemmalle lopulta.

Riikan eteläpuolella sitten tietyömaat vetäisi liikenteen totaalisen jumiin, ja siinä puolisen tuntia istuttiin kuin tikku paskassa.
Via baltica noilta osin kannattaa välttää jos vaan on mahdollista.

Matka meni muuten suht hyvin, paria läheltäpitiä ka oh-shit:ia lukuunottamatta, loppumatkasta päästiin jopa motaria vetämään, joka nopeuttikin loppumatkan kulkua mukavasti.

Perille löydettiin vilnan vanhaankaupunkiin hotelliin, jossa paikallinen mummo vetäs bodylanguaget käyntiin joka jotenkin liittyi meidän parkkeeramiseen, se jäi mysteeriksi mitä se tarkoitti mutta auton kun siirsi niin show loppui, joten kai se oli tyytyväinen.

Haettiin illalla kiinalaisesta sapuskat, ja käpöteltiin vanhaa kaupunkia hieman, jonka jälkeen unten maille.

Seuraavana päivänä heti aamusta kakka iskeytyi tuulettimeen läppärin hajoamisen muodossa, liekkö yön rajulla ukkosmyrskyllä osansa asiassa, vaikka kesken myrskyn johdot napattiin pois seinästä, mutta ollu varmaan jo myöhäistä. Lähdettiin läppärikauppaan vilnan uuteen kaupunkiin josta löydettiin hyvä diili samsungin tabista joka oli ollut mallikappaleena, joten onkelma ratkaistu.

Kierreltiin päivä vilnaa, ja kauppoja, yms. Ja käytiin pitsalla, ja nyt hotelliin relaamaan ennen huomista siirtymää varsovaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti