keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Kaunaksesta pärnuun

villa eden hostelli pärnussa
biitsiä pärnussa
mojiton maistelija
Aamu aloitettiin aikaisesti taas kerran kun ajomatkaan oli todnäk. Menossa lähes koko päivä. Kuitenkin jo viron ja liettuan paremmat tiejärjestelyt ja vähäisemmät tietyömaat nopeuttivat etenemistä sen verran että perillä oltiin pärnun villa eedenissä jo noin klo 14:00.

Käytiin syömässä hotellin ravintolassa, joka tässä tapauksessa olikin auki ja ruoka varsin hyvää. Kessit turvoksissa lähettiin kattomaan keskustaa, ja mitäs muutakaan kuin ostoskatua. Pärnun keskusta on mukavan pieni, ja kuitenkin nähtävää on melko paljon.

Seuraavana oli vuorossa pärnun rantsu, jossa iltaa viettelikin varsin mukavissa merkeissä, kun keli oli kohdillaan. Läpötilat on nyt laskeneet tänne viroon tultaessa sen verran että alkaa jo vähän kaivata puolan helteitä.

Pärnu jälleen kerran vakuutti paikkana siten että voisipa käydä täällä uudemmankin kerran, ja biitsillä voisi loisia useammankin päivänä

Seuraavana päivän sitten lyhyt sirtymä tallinnaan, jossa tarkoitus olla kaksi yötä, ja lähteä sitten takaisin kotisuomeen jos lautta vaan saadaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti