perjantai 18. toukokuuta 2012

åland poikkeama

savolaismummojen loputon lähde kökar
jussi´s motor, paikalle pärähti myös lauma turkulaisia pappatuntureillaan, turkulaiset...ne on joka paikassa jotenkin eri tavalla silmiinpistäviä, ei pahalla mutta ei hyvälläkään. 
Saatiin paikat lautalta, eipä ollutkaan niin täynnä korppoosta lähtiessä, sitten kökarista pamahti noin 14 tuhatta savolaista mummoo kyytiin, niin olipa tuskaset 4 tuntia körötellä a-maalle. Kuultiin sitten eräältä savolaisherralta että olisi mahduttu ensimmäiseenkin kyytiin jos vaan olisi autoja jaksettu siirellä, noh tulipa tutustuttua korppooseen paremmin.

Perilla ajeltiin heti paikalliseen mp-pajaan jossa onneksi löytyi sopivat ketjut, kiitokset jussis motorille. Odotellessa kävästiin pitsat imasemassa.

Uusien osien kera ajeltiin eckeröön kattelemaan paikalliset mutkatiet, ja takaisin hotelli strandöseen, joka on ihan siisti, mutta hieman keskitysleirimäinen verrattuna eilispäivän hotelli nestoriin.

Noh illalla sitten parantamaan fiilis terassille. Huomen aamuna klo 10.00 lähtee lautta takas korppooseen, joten liikaa ei aikaa taas aamulle jäää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti